Over ons

van Bijnen Producties


Piet van Bijnen


Na een omzwerving van technische opleidingen en banen ben ik op 30-jarige leeftijd een kleinkunstopleiding gaan volgen aan de Koningstheater academie in

’s-Hertogenbosch. Tijdens mijn opleiding werd het proces van creëren/regisseren even belangrijk als het zelf spelen. Daardoor maakte ik lange tijd deel uit van een regie-duo waarmee ik diverse grote en kleine theaterproducties regisseerde.

Daarnaast speelde ik op maat gemaakte voorstellingen voor de zorgsector, office-medewerkers en bankwezen en diverse kleine rolletjes in o.a. Toren C, Spangen, Zoop. Verder heb ik een training filmisch regisseren gevolgd.
Nathalie van Bijnen

 

Naast mijn werk in het theater ben ik altijd al creatief bezig geweest. Van het maken van kleine cadeautjes voor vrienden en familie tot het pimpen van meubels en accesoires voor thuis.  Steeds vaker kreeg ik de vraag "kan je dat ook maken?" Bijvoorbeeld een kraamcadeau n.a.v. het geboortekaartje  .Niets is zo leuk als iemand blij maken met een persoonlijk cadeautje Dus dit is wat je noemt; een uit de handgelopen hobby.

We hebben niets op voorraad, alles wordt gemaakt in overleg, alles is uniek en van niets zijn er twee. Om het allemaal nog specialer te maken kun je zelf aan de slag tijdens een workshop.

Neem een kijkje op de site om een indruk te krijgen en we bespreken je wensen graag.


Tamara Caarls

 

Als klein meisje was ik al verliefd op het theater. Het kwam dan ook niet als verrassing dat ik daarvan mijn werk wilde maken. Ik ben afgestudeerd aan de opleiding Artiest Theater en momenteel aan het werk als musical- en dansdocent. Afgelopen jaren heb ik me ontwikkeld tot een succesvolle en door de kinderen zeer gewaardeerde docent. Met mijn urban demoteam heb ik al verschillende prijzen in de wacht weten te slepen en dat was nog maar het begin. Kinderen zien groeien en genieten op het podium is het mooiste wat er is. En dat is dan ook mijn grootste doel. Als docent vind ik het belangrijk mensen te inspireren en te motiveren. Ik wil dat leerlingen zich in een veilige en vertrouwde omgeving kunnen ontwikkelen. In mijn lessen,  workshops en kinderfeestjes staat plezier dan ook voorop!

 

Onder de vlag van van Bijnen Producties ben ik regelmatig terug te vinden als presentator, choreograaf & docent van de kinderfeestjes.

© 2019 van Bijnen Producties