ALGEMENE VOORWAARDEN

1 RETOURBELEID

Al onze producten worden in overleg, gepersonaliseerd en op maat gemaakt, dit betekent dat er enkel recht op retourneren of ruilen is op het moment er een gebrek wordt geconstateerd. Wanneer u een gebrek aan het geleverde product constateert verzoeken wij u direct na ontvangst contact met van Bijnen Producties op te nemen zodat wij tot passende afspraken kunnen komen

1.3 VERZENDING

Indien van Bijnen Producties en de consument zijn overeengekomen dat het aangekochte product geretourneerd kan worden dan ontvangt de consument per mail verzendinstructies en gegevens.
Verzendkosten zijn voor rekening van de consument

2. TERUGBETALINGSBELEID

Van terugbetaling is enkel sprake als van Bijnen Producties en consument door bijzondere omstandigheden tot deze oplossing komen.

2.1 TERUGBETALING

Zodra uw retour is ontvangen en geïnspecteerd, ontvangt (sturen we) u een e-mail om u van de ontvangst van uw artikel op de hoogte te brengen. We informeren u ook over de goedkeuring of afwijzing van uw terugbetaling.

Indien goedgekeurd, zal de terugbetaling worden verwerkt, en ontvangt u het bedrag binnen 10 werkdagen op uw rekening.

2.2 GEDEELTELIJKE TERUGBETALING

Er zijn bepaalde situaties waarin slechts een gedeeltelijke terugbetaling wordt toegekend (indien van toepassing): als artikel dat niet langer door uw toedoen in de originele staat verkeert of beschadigd is, of als er onderdelen ontbreken.

2.3 LAATTIJDIGE OF ONTBREKENDE TERUGBETALINGEN

Indien u binnen 10 werkdagen geen terugbetaling heeft ontvangen, neem dan contact op via: webwinkel@vanbijnenproducties.nl.

2.5 RUILEN

We ruilen alleen artikelen indien ze defect of beschadigd zijn. Indien u het artikel door eenzelfde product wilt vervangen, stuur ons dan een e-mail op webwinkel@vanbijnenproducties.nl , u ontvangt dan verzend instructies en gegevens

3. PRIVACYBELEID

3.1 WAT DOEN WE MET UW GEGEVENS?

Wanneer u iets in onze winkel koopt, als onderdeel van het aankoop- en verkoopproces, verzamelen we de persoonsgegevens die u ons verstrekt, zoals uw naam, adres en e-mailadres.

3.2 E-MAIL MARKETING

Enkel na het aanvinken van onze nieuwsbrief ontvangt u mail m.b.t. onze webwinkel, nieuwe producten, sale e.d.

3.3 TOESTEMMING

Wanneer u ons persoonsgegevens verstrekt bij afronding van een transactie, controle van uw rekeningnummer, plaatsen van een order, regeling van een levering of retour van een aankoop, gaan we ervan uit dat u instemt met het verzamelen ervan en het gebruik voor die specifieke reden.

Indien we uw persoonsgegevens vragen voor een secundaire reden, zoals marketing, zullen we u direct om uw expliciete toestemming vragen, en u de kans bieden om te weigeren.

3.4 TOESTEMMING INTREKKEN

Indien u, na eerder ingestemd te hebben, u bedenkt, kunt u uw toestemming voor contact door ons, voor het verzamelen, gebruiken of bekendmaken van uw gegevens, op elk moment intrekken door contact met ons op te nemen via webwinkel@vanbijnenproducties.nl

3.5 OPENBAARMAKING

Wij mogen uw persoonsgegevens enkel openbaar maken indien de wet ons daartoe verplicht.

3.6 Hosting

Onze winkel wordt gehost door (One.com.) Zij bieden ons het online e-commerce platform dat ons toelaat onze producten en diensten aan u te verkopen. Uw gegevens worden opgeslagen via de gegevensopslag en databases van (One.com en de algemene One.com) applicatie. Ze bewaren uw gegevens op een beveiligde server achter een firewall.

3.7 BETALING

Wij bieden u drie mogelijke betaling methoden aan: Ideal, contant bij ophalen, pinnen bij ophalen (dit kost u €0,50 per pintransactie)

3.9 LINKS

Wanneer u in onze winkel op links klikt, kunt u weggeleid worden van onze site. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de privacy handelingen van andere sites en raden u aan om hun privacyverklaring te lezen.

3.10 BEVEILIGING

Om uw persoonsgegevens te beschermen nemen we de nodige voorzorgen en voldoen hiermee aan de AVG wetgeving.

3.11 MINIMUMLEEFTIJD VOOR TOESTEMMING

Door deze site te gebruiken verklaart u dat u minstens meerderjarig bent. Een minderjarige kan alleen een bestelling plaatsen met toestemming van een ouder/voogd.